Интериорен дизайн на заведения

Приятно заведение, в което клиентите да се любуват на атмосферата, докато се наслаждават на вкусната храна и напитки

Интериор

Интериорен дизайн за Вашия ресторант, бар, кафене или сладкарница

Интериорният дизайн на едно заведение оказва огромно влияние върху неговите посетители. Освен вкусната храна и напитки, на цялостното преживяването влияят и комфорта, стила, цветовете. Добре направеното разпределение и уютния интериор са важен фактор дали гостите ще влязат, колко дълго ще останат и дори колко биха похарчили.

Зони

Разпределение и зониране на заведението

Основната ни задача при изготвяне на интериорния дизайн на Вашето заведение е да направим добро разпределение и да използваме оптимално всяка зона в него. Освен за местата за сядане, трябва да се отдели достатъчно пространство и за пътеките за движение, тъй като свободното придвижване на клиентите е изключително важно.

Отделните зони можем да обособим с помощта на подходящи мебели, декорации, декоративни пана, осветление.

ИСКАТЕ ДА ПРОЕКТИРАМЕ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ЗА ВАШЕТО ЗАВЕДЕНИЕ?

Изпратете ни запитване и нашите специалисти ще изготвят най – подходящия  интериорен дизайн за Вашето заведение.

Интериор заведение

Места за сядане

Друг важен момент при създаването на интериорния дизайн за Вашето заведение е определянето на местата за сядане. Ако искаме да създадем комфортна среда, в която гостите да намерят уединение, можем да създадем отделни кътове, наричани още сепарета. Отделеното пространство за различни компании ги кара да се чувстват по-удобно и това би ги накарало да останат по-дълго време в заведението. 

Масите за двама, където хората сядат един срещу друг, не винаги са най – доброто интериорно решение, ако целта ни е клиентите да останат по – дълго в заведението. Смята се, че когато хората стоят един до друг, се отпускат повече и прекарват повече време в заведението.  

Цветово решение

Избор на подходящи цветове

Изборът на подходяща цветова палитра за интериора в заведението също е от ключово значение за цялостната атмосфера и настроението на гостите. Например черният цвят е изискан и елегантен и с негова помощ можем да изградим усещане за  лукс и стил. В много ресторанти преобладаващия цвят е червения, тъй като се счита за агресивен цвят, събуждащ апетита на гостите. За интериора на кафене или сладкарница пък можем да избереме някой успокояващ цвят, предразполагащ  към отпускане като например розово или бяло.  

Проекти

Интериорните проекти,
с които се гордеем

Ако все още се колебаете дали да ни поверите изпълнението на своя проект, разгледайте дизайните, които вече сме създали за нашите клиенти.