нашите Услуги

Можете да ни се доверите за проектирането на интериорен дизайн за Вашия офис, хотел, дом, заведение

Етапи

При изготвяне
на проект за интериорен дизайн

Предлагамe пълното изпълнение на всички етапи от изготвянето на интериорния дизайн – от първоначалния оглед до завършените чертежи и визуализации. Ще Ви помогнем с надзор над работния процес и консултации. Тук може да разгледате в подробности отделните етапи от работния процес:

Един от основните етапи за създаване на добър и функционален интериор е обособяването на отделните зони и елементи на обзавеждането. Създават се няколко различни разпределения според възможностите, които предоставя помещението. След консултация се избира най–подходящия 2D проект, върху който се продължава работата. Преди да се продължи със следващия етап е важно клиентът да представи своите виждания относно:

  • предпочитани интериорни стилове;
  • предпочитание за цветове;
  • изисквания за настилки;
  • предпочитания за типове осветление.

На база на получената информация от клиента и избраното предварително разпределение се изготвя 3D проект. Той включва фотореалистични визуализации на всички помещения, заедно с цветовите гами за всяко от тях. Добавя се и информация за елементите на интериора, които не са произведени по поръчка - търговски обекти, производители, цени и др. Всеки изготвен проект е 100% изпълним. След одобрение от клиента се преминава към следващия етап - изготвяне на всички необходими чертежи за реализиране на проекта.

Работният проект помага за точното и бързо изпълнение на дейностите по обекта. Той включва промени по ВиК и електроинсталацията, разгъвки на стени и тавани, план на осветлението с точните позиции на осветителните тела. За всички мебели, които ще се направят по поръчка, се изготвят чертежи с размери, материали и вътрешни разпределения. Добавя се и план на настилки и чертежи на детайли от гипсокартон. Изготвеният проект ще послужи за лесното и точно изпълнение на строителните дейности по обекта.

 

Нашите специалисти ще Ви съдейсват и консултират по време на изпълнението на проекта.

Защо

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Изготвянето на проект за интериорен дизайн Ви осигурява цялата необходима документация за изпълнението на проекта, независимо дали става дума за хотел, заведение, жилище или офис. По този начин си спестявате време, средства, а и доста нерви. Как да се сдобиете с мечтания интериор?

01

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

02

НИЕ ЩЕ ИЗГОТВИМ ВАШИЯ ПРОЕКТ

03

ЩЕ ВИ КОНСУЛТИРАМЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО

Проекти

Интериорните проекти,
с които се гордеем

Ако все още се колебаете дали да ни поверите изпълнението на своя проект, разгледайте дизайните, които вече сме създали за нашите клиенти.

ИСКАТЕ ДА ПРОЕКТИРАМЕ ВАШИЯ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН?

Изпратете ни запитване и нашите специалисти ще изготвят най – подходящия за Вас интериорен дизайн