Интериорен дизайн на офис

Прекрасен офис, повишаващ продуктивността на служителите Ви и отразяващ фирмената Ви култура

Интериор

Интериорен дизайн за Вашия Офис

Интериорният дизайн на офиса оказва огромно влияние върху развитието на фирмената култура, продуктивността на служителите и авторитета пред клиентите.  Определящ е за атмосфера в екипа и за работата на цялата организация.Зони

Разпределение и зониране на офиса

Една от най – важните ни задачи при изготвяне на интериорния дизайн на Вашия офис е да направим добро разпределение и да използваме оптимално всяка зона в него.    

Работната зона е мястото, където се намират работните места на служителите. Тя трябва да е добре осветена и да стимулира продуктивността им. Служителите трябва да се чувстват максимално конфортно на работното си място, за да са в добра кондиция и да не се измарят бързо.

Зоната за почивка и хранене става все по – популярна напоследък. Много собственици на бизнес си дават сметка, че е важно да осигурят на служителите си пространство, където да се разтоварят от стреса и да прекарват време с колегите си.

Една от най – важните зони е офисът на собственика или управителя. Интериорът трябва да отговаря на неговите вкусовите предпочитания, но и да отразява общата естетика и културата на компанията. В зависимост от бизнес индустрията, понякога е необходима и зала за срещи. В центъра ѝ е разположена голяма маса със столове за служители и парньори на фирмата. 

ИСКАТЕ ДА ПРОЕКТИРАМЕ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ЗА ВАШИЯ ОФИС?

Изпратете ни запитване и нашите специалисти ще изготвят най – подходящия  интериорен дизайн за Вашия офис

Интериор офис

Декорации, осветление и аксесоари

Никога не пренебрегваме аксесоарите и осветителните тела при проектирането на интериорен дизайн. Тъй като понякога помещенята, предвидени за офис не предлагат достатъчно естествена светлина, трябва да предвидим достатъчно осветителни тела, които да компенсират. Светлината трябва да се разпределя равномерно по цялата зона. Декорациите и аксесоарите правят офиса уютен и му придават индивидуалност. Това могат да бъдат картини, вази с цветя, висококачествени дизайнерски канцеларски материали като органайзери, химикалки, подложки.

Цветово решение

Избор на подходящи цветове

При изготвянето на интериорен дизайн за офиса Ви, ще изберем цветове, които да са в съзвучие с фирмените цветове, символи и култура. Обикновенно най – подхоящи за офис са светлите тонове, тъй като визуално увеличават пространството и го правят по – светло и приятно за работа. Често се използват бежово, всякакви нюанси на кафявото, както и сиво. Ако искаме да създадем интересен акцент в помещението, може една от стените да бъде в ярък цвят.  Мебелите също са добър инструмент за създаване на цветови акценти: ярки дивани, фотьойли и люлки с необичайни форми и размери.  Проекти

Интериорните проекти,
с които се гордеем

Ако все още се колебаете дали да ни поверите изпълнението на своя проект, разгледайте дизайните, които вече сме създали за нашите клиенти.