ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ НА ИНТЕРИОРНО СТУДИО

Важна стъпка при създаването на мечтания интериор за Вашия дом, офис, заведение или хотел е изборът на добре квалифициран екип от интериорни дизайнери. Те ще Ви помогнат да осъществите желанията и идеите си, като в същото време ще спестите време, пари и усилия.

Ние от интериорно студио МOEGA разбираме идеите, желанията и нуждите Ви. Нека заедно да изградим и реализираме цялостна визия и концепция на всяко помещение.

Ето и няколко причини да използвате услугите на интериорно студио MOEGA:

Ще предотвратим скъпи грешки

Преди да се фокусирате върху отделни елементи е важно да помислите за цялостния дизайн и какво точно искате да постигнете. 

Една от основните грешки, които много хора правят е просто да купят мебели, настилки или декорации без да имат ясна визия за целия дизайн. Щом обаче обзаведат помещението, те осъзнават, че резултатът не  точно такъв какъвто са очаквали. Ако не сте професионалист, би Ви било много трудно да си представите цялостния дизайн. 

Постигаме максимума за бюджета Ви

В Интериорно студио MOEGA започваме всеки проект с обсъждане на нуждите, изискванията, времето и бюджета. За нас е изключително важно да знаем колко желаете да инвестирате в своя проект. Планираме целия дизайн съобразно Вашите нужди и възможности.

Добрият интериорен дизайнер знае, за кои неща си заслужава да платите малко повече и от какво можете да спестите пари. Ще Обсъдим опциите с Вас и ще направим така, че да се впишем в бюджета. Крайната ни цел винаги е да постигнем мечтания от Вас дизайн, харчейки разумно и повече, там където си заслужава и спестявайки от други елементи, където е възможно.

Красивият и функционален дизайн, може да бъде постигнат от интериорен дизайнер и без да разполагате с огромен бюджет.

Спестяваме Ви време

За да постигнете добър и красив дизайн, трябва да инвестирате много време в разработването и направата му. Нашият екип от професионалисти, проверява всичко, за което може би не сте се сетили, за да създаде перфектния интериор за Вас. Ние ще обмислим и обсъдим с Вас различни разположения, материали, замазки и цветове според предпочитанията Ви. 

Ще предотвратим грешки още по време на строителството

Дизайнерът изгражда цялостен дизайн и знае точното разположение на важни елементи преди те да бъдат изградени. Един от най – често срещаните проблеми при новопостроени жилища е да трябва да се правят промени в електрическата и ВИК инсталацията поради желанието на клиента за различно разположение спрямо планираното от строителя. Промяната на тези неща е скъпа и отнема време. Ако работите с нас, докато все още сте на етап строителство, ние ще Ви помогнем да направите всички нужни промени на време. В повечето случаи това е напълно безплатно от страна на строителя.

Трябва да се мисли за цялостта на помещението, разпределението и позицията на различните мебели още преди това помещение да бъде изградено. При изграждането на целия дизайн, ние мислим за разпределението на осветлението, позицията на мебелите, наличието на близки контакти и ключове, позицията на кухненските шкафове спрямо ВИК инсталацията. Всички малки детайли трябва да се обмислят предварително.  

Пълен контрол

Като финален щрих на цялостното обслужване, нашите специалисти ще Ви съдействат и консултират по време на изпълнението на проекта